De ProVU-fractie in de ondernemingsraad (OR) zoekt kandidaten!

De ProVU-fractie in de ondernemingsraad (OR) zoekt kandidaten!

 
Eens in de drie jaar zijn er verkiezingen voor de ondernemingsraad op de VU en in maart 2014 is het weer zover! Wil jij je inzetten voor de belangen van je mede-promovendi? Meld je dan nu bij ProVU!
Een OR bestaat uit werknemers die de belangen van het personeel in een organisatie behartigen. De OR controleert of de VU zich houdt aan wetten en regels en adviseert hierover. 
 
Op 15 januari om 16:00 organiseert ProVU een informatiebijeenkomst waarin we je alles vertellen over de ondernemingsraad en de ProVU. Na afloop is er een borrel in de Basket. 
 
Wat biedt de OR: de mogelijkheid om binnen de VU mee te praten over de huidige organisatie en de plannen voor de toekomst. Tevens krijg je trainingen om je werkzaamheden voor de OR goed te kunnen verrichten. 
 
Wat zoekt de OR: je bent gemotiveerd om naast je promotie structureel tijd in de OR te steken (hier wordt je voor gecompenseerd in promotietijd!). Als promovendus is het niet verplicht om de volledige periode van 3 jaar zitting te nemen. Je dient de Nederlandse taal goed machtig te zijn om beleidsstukken te kunnen lezen. 
 
Meld je aan voor deze bijeenkomst via provu.fco@vu.nl of kom gewoon langs! 
 
Voor in de agenda:
Informatie bijeenkomt ProVU over de ondernemingsraad
– 15 januari
– 16:00
– Bellevue 1H26
– Borrel achteraf in de Basket
 
– – – – – – – 
 
To all the internationals: the ProVU is looking for candidates for the VU Employee Council. Unfortunately, for this position you should have a native language proficiency in Dutch. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *